Retourneren

Retour sturen
Een pakket retourneren is heel eenvoudig. Je kunt het betreffende pakket gewoon afgeven bij een PostNL-punt. Je dient alleen een retourlabel te maken met de volgende gegevens:

Salon Jolie’s
Hoofdweg 243
1175KC Lijnden

Met deze handige locatiewijzer vind je snel een PostNL-punt bij jou in de buurt.
De wet 'koop op afstand'
U mag binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, uw bestelling terugsturen naar ons zonder opgave van reden. We verzoeken u vriendelijk alle eventuele problemen aan onze producten binnen 3 dagen na ontvangst van uw bestelling schriftelijk (per e-mail) aan ons kenbaar te maken om een afspraak te maken voor een eventuele creditering of om het product om te ruilen.

Let op: ivm de wet hygiëne kunnen wij echter uitsluitend ongebruikte en ongeopende producten terugnemen.
Bestelling retourneren
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Mits het product nog gesloten is en de verpakking geen beschadiging heeft opgelopen. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag retour. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen per e-mail. We zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Let op: ivm de wet hygiëne kunnen wij echter uitsluitend ongebruikte en ongeopende producten terugnemen.
Product omruilen
Je kunt hiervoor contact opnemen met ons per e-mail. De kosten voor terugzending dien je zelf te voldoen. Let op: ivm de wet hygiëne kunnen wij echter uitsluitend ongebruikte en ongeopende producten terugnemen.