Bezorgen

Retour sturen
Een pakket retourneren is heel eenvoudig. Je kunt het betreffende pakket gewoon afgeven bij een PostNL-punt. Je dient alleen een retourlabel te maken met de volgende gegevens:

Salon Jolie’s
Hoofdweg 243
1175KC Lijnden

Met deze handige locatiewijzer vind je snel een PostNL-punt bij jou in de buurt.
Levering
Pakketten bezorgen ze op maandag t/m zaterdag tot 21.30 uur. Ze bezorgen een pakket doorgaans de dag nadat we het hebben ontvangen van de afzender (tenzij je als ontvanger een andere bezorgdag hebt gekozen). Benieuwd wanneer jouw pakket wordt bezorgd? Kijk dan via de track & trace code in je e-mail.

Gewone briefpost bezorgen ze op dinsdag t/m zaterdag voor 18.00 uur. Post verstuurd vóór lichtingstijd van de brievenbus bezorgen ze doorgaans op de eerstvolgende bezorgdag.
Track & Trace
Track & trace is een handige manier om je zending met barcode online of met de PostNL-app te volgen.

Komt de bezorging niet goed uit? Kies dan zelf waar en wanneer je je pakket wilt ontvangen. Je ziet de mogelijkheden in de track & trace omgeving.

Je kunt kiezen voor:
- bezorging op een ander moment (overdag of ‘s avonds).
- bezorging bij de dichtstbijzijnde PostNL-punt.

Zodra ze het pakket hebben ontvangen (meestal in de avond), kun je je keus aan ze doorgeven. Check in de app of in je overzicht of dit voor jouw pakket kan.

Niemand thuis?
Dan geven ze je pakket af bij de buren. Of bij een PostNL-punt in de buurt. Ze laten natuurlijk een kaartje voor je achter met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kun je op track & trace zien waar je je pakket kunt ophalen.

* Goed om te weten: ze bewaren je pakket een week op de PostNL-punt. Daarna brengen ze het terug naar de afzender.
Bezorgen
De levering voor je bestelling besteden wij uit aan de bezorgingsdienst PostNL.